SARAY PIZZA & KEBAB

SARAY PIZZA & KEBAB .

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 490 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Saray Pizza & Kebab. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 19:45 Onvriendelijke bezorger. Eten was niet lekker
24 apr 2022 om 4:06 Snelle levering en lekker warm
23 apr 2022 om 21:54 De tijd die je door krijgt komt niet overeen met de tijd dat het klaar is. Het is veel eerder klaar waardoor het staat koud te worden.
18 apr 2022 om 21:12 Veel te duur voor wat het is... een kapsalon mix 13€ en dan og bijbetalen voor groenten...
10 apr 2022 om 21:01 Belachelijke service
26 mrt 2022 om 20:57 Te laat maar dat zijn we gewoon. Het jammere is dat we niet gekregen hebben wat we besteld en betaald hebben. Na telefonisch contact zouden ze het rechtzetten. Uiterraard niet natuurlijk. Dus zal het de laatste keer geweest zijn.
18 mrt 2022 om 13:21 Waited 2hours . Almost went to job with empty stomach. Thanks.
13 mrt 2022 om 19:43 1 eten was koud.! 2 broodje kebab bijna geen vlees ertussen 3 meer groenten dan de rest bij bakje mix kebab 4 bezorger was heel onvriendelijk
19 feb 2022 om 19:03 Spijtig niet de pasta da ik verwacht had
6 feb 2022 om 11:20 Hebben al vaak daar besteld. Nu waren de bakjes friet van de kindjes maar half gevuld. De broodjes kebab waren amper gevuld. Bakje friet met kip en groentjes was ook zeer weinig. Echt teleurstellend nu!
18 jan 2022 om 0:24 In had een pizza pita besteld en het was niet te eten! Vlees was rauw en smaakte heel vies! Pizza zelf smaakte naar niks!
21 dec 2021 om 6:06 Kapot vettig heb daireere gekregen 0 sterren persoon was niet vriendelijk bij het afgeven